Hodnocení obchodu

5,0 163 hodnocení
5
163x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Milana | 23.6.2022
Po dlouhém hledání a testování různých oliváčů - jsem našla - olivové oleje skvělé kvality a naprosto božské chuti !!!!!! Děkuji a velice ráda nakoupím opět :-)
Avatar autora | 21.6.2022
+ Vysoká kvalita nabízených produktů
+ Detailní informace o produktech
+ Osobní zkušenosti a recenze
+ Exkluzivní produkty
+ Široký výběr
+ Dobrá komunikace obchodu
+ Precizní zabalení zásilky

Jsem obchodem fascinovaná. Mám pocit, že vím přesně, co kupuji, od koho to vlastně kupuji a co mohu od produktu očekávat. Dozvídám se řadu detailních a zajímavých informací o olivovém oleji. Baví mě to.
Avatar autora | 10.6.2022
+ Ok

Ok
Avatar autora | 2.6.2022
Super přistup i rychlost dodání.
Avatar autora | 30.5.2022
Nakupuji již pár let a jinde bych ol.olej nekoupila.
Avatar autora | 30.5.2022
+ kvalita a rychlost
+ n/a

Olivový olej je všude k dostáni ale jaký olej to vůbec je? Což mi Olivum zjednodušilo, nebot internetové stránky jsou přehledné, detailní a spousta kvalitního olivového oleje. Jsem nadšená a budu je doporučovat?
Avatar autora | 19.5.2022
Super rychle dodání objednávky, perfektně zabalené všechno zboží, aby se nic nerozbilo. Oleje perfektní, nemám co vytknout.
Avatar autora | 15.5.2022
Profesionální komunikace, zajímavý výběr potravin ke kuchyňskému čarování. Inspirativní nabídky a vysvětlení k jednotrlivým produktům.
Avatar autora | 8.5.2022
+ Kvalita olejů
+ Rychlost dodání
+ Komunikace
+ Dostupnost různých olejů
+ Balení

Avatar autora | 5.5.2022
+ rychlé doručení, vysoká kvalita produktů

Avatar autora | 4.5.2022
+ Jako vždy rychle a spolehlivě doručeno , skvěle zabaleno. Oleje jsou naprosto dokonalé.

Avatar autora | 4.5.2022
Vybrané produkty byly kvalitně zabaleny a obratem zaslány!!! Velká spokojenost!
Avatar autora | 4.5.2022
+++++
Avatar autora | 3.5.2022
+ Kvalita a profesionalita. Vše je vynikající.

Nakupuji zde opakovaně, protože nabídka obsahuje pouze kvalitní ověřené produkty.
Avatar autora | 29.4.2022
+ Velmi rychlá dodávka
+ Výborná komunikace s obchodem
+ Kvalitní zboží
- Nic

V obchodě jsem nakupovala již několikrát. Lepší olivový olej jsem nejedla
Avatar autora | 20.4.2022
+ Spokojenost.

Avatar autora | 14.4.2022
rychlost dodání a spolehlivost kvalitního zboží
Avatar autora | 13.4.2022
Velká spokojenost s komunikaci pi. majitelky a dodání zboží
Avatar autora | 2.4.2022
Celková spokojenost.
Avatar autora | 2.4.2022
+ Vysoká kvalita produktů
+ Neskutečně výborná chuť olejů i oliv

Pokud hledáte opravdu kvalitní a chuťově nadprůměrné olivové oleje nebo olivy, určitě doporučuji tento eshop.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení