Arbequina & Picual
Nejprodávanější
Značky

Centenarium Premium Limited Edition je extra panenský olivový olej ze stoletých olivovníků v láhvi, která připomíná desetileté výročí uvedení na trh. Výraznější olivová...

Picual párujte s lososem, pečeným masem, restovanou zeleninou, těstovinami, rizotem. Silnější ovocné aroma s vůni rajčat, zelených banánů a posečené trávy podtrhne...

Elegantní a delikátní chuť s vyšším ovocným aroma Odrůda Arbequina 100% Skvělý olivový olej na dochucení carpaccia, vařených a grilovaných ryb nebo měkkýšů, ovocných salátů,...

Výraznější pikantní až lehce nahořklá chuť, prémiový olivový olej s vysokým podílem polyfenolů, a navíc vyrobený v BIO kvalitě, podle nejpřísnějších zásad ekologického...

Výraznější olivová chuť je elegantně zaoblená a má podmanivě ovocnou vůni Odrůda Picual 100% Perfektní v kombinaci s těstovinami, rybami, masem, omáčkami, měkkýši,...

Elegantní a delikátní chuť s vyšším ovocným aroma Odrůda Arbequina 100% Skvělý olivový olej na dochucení carpaccia, vařených a grilovaných ryb nebo měkkýšů, ovocných salátů,...

BIO extra panenský olivový olej výrazně pikantnější až nahořklé chuti s vysokým podílem polyfenolů, vyrobený v prémiové BIO kvalitě z oliv sklizených...

Výraznější olivová chuť je elegantně zaoblená a má podmanivě ovocnou vůni Odrůda Picual 100% Perfektní v kombinaci s těstovinami, rybami, masem, omáčkami, měkkýši,...
PÁROVÁNÍ OLIVOVÉHO OLEJE S JÍDLEM
Víte, že olivový olej má celou škálu chutí a podobně jako víno se páruje s jídlem? Je důležité zvolit správný olivový olej, aby podtrhl chuť jídla a harmonicky doladil chuť celého pokrmu. Při nesprávném použití olivového oleje může jeho chuť úplně zaniknout, anebo může svou intenzitou chuť jídla doslova „přerazit“. Proto jsme pro vás na OLIVOVÉM BLOGU připravili článek, který vám napoví, jak používat dvě nejběžnější španělské olivové odrůdy Arbequinu a Picual. Na této stránce si můžete vybrat z těchto odrůd olivový olej, který vám bude nejvíce vyhovovat.