Arbequina & Picual
Nejprodávanější
Značky

V ovocném aroma tohoto jemného olivového oleje ucítíte vůni rajčat, posekané trávy, jablek. Je skvělý s mořskými rybami, drůbežím masem, grilovanou zeleninou a saláty. Ovocné...

Picual párujte s lososem, pečeným masem, restovanou zeleninou, těstovinami, rizotem. Silnější ovocné aroma s vůní rajčat, zelených banánů a posečené trávy podtrhne...

Elegantní a delikátní chuť s vyšším ovocným aroma Odrůda Arbequina 100% Skvělý olivový olej na dochucení carpaccia, vařených a grilovaných ryb nebo měkkýšů, ovocných salátů,...
PÁROVÁNÍ OLIVOVÉHO OLEJE S JÍDLEM
Víte, že olivový olej má celou škálu chutí a podobně jako víno se páruje s jídlem? Je důležité zvolit správný olivový olej, aby podtrhl chuť jídla a harmonicky doladil chuť celého pokrmu. Při nesprávném použití olivového oleje může jeho chuť úplně zaniknout, anebo může svou intenzitou chuť jídla doslova „přerazit“. Proto jsme pro vás na OLIVOVÉM BLOGU připravili článek, který vám napoví, jak používat dvě nejběžnější španělské olivové odrůdy Arbequinu a Picual. Na této stránce si můžete vybrat z těchto odrůd olivový olej, který vám bude nejvíce vyhovovat.