Olivová tapenáda
Olivová tapenáda, původem z francouzské kuchyně, si získává srdce mnoha gurmánů po celém světě, zejména v tradičních olivových zemích. Často se podává jako lahůdka k vínu, ale její využití je mnohem širší. Její charakteristická chuť obohacuje pokrmy od předkrmů až po hlavní jídla. Olivová tapenáda dodává každému jídlu nádech jedinečnosti, elegance a bohatosti chuti.
Nejprodávanější
Značky

Zelené olivy odrůdy Chalkidiki naložené v solném roztoku po dobu 6 měsíců jsou vypeckované a rozemleté spolu se sušeným hovězím masem zvaným „pastirma“. Sušené maso se vyrábí...

Černé olivy odrůdy Chalkidiki naložené do mořské soli jsou vypeckované a rozemleté spolu s ančovičkami. Spolu s pečivem vytvoří pikantní tapas se středomořskou chutí. Vyzkoušet...

Černé olivy odrůdy Chalkidiki naložené do mořské soli jsou vypeckované a rozemleté spolu se sušeným hovězím masem zvaným „pastirma“. Sušené maso se vyrábí tradičním způsobem a...

Zelené olivy odrůdy Chalkidiki naložené v solném roztoku po dobu 6 měsíců jsou vypeckované a rozemleté spolu s uzenou paprikou. Skvěle doladí bílou bagetu, sýry, těstoviny,...