Alimentaria Barcelona 2024

Sledujete nás na sociálních sítích? Pokud ano, tak jste s námi v minulém týdnu "cestovali" do Barcelony a navštívili ALIMENTARIA, veletrh trendů v gastro odvětví a pohostinství. Po čtyři dny se Barcelona stala městem jídla, gastronomie a pohostinství, přehlídkou tradičních i "zdravějších" potravin, inovativních metod zpracování,... Akce to byla velkolepá a my jsme díky tomu měli možnost se potkat nejen s našimi dodavateli, ale taky pro vás najít řadu novinek. Určitě se máte na co těšit!

🫒 100.000 m2 vystavovatelské plochy

🫒 3.200 společností ze 68 zemí

🫒 900 mezinárodních značek

🫒 13.500 obchodních jednání

🫒 107.900 návštěvníků ze 120 zemí

🫒 700 expertů a šéfkuchařů

...to je Alimentaria 2024 v číslech.

Výstaviště v Barceloně je obrovské. Hodně jsme toho nachodili (hodinky nestačily počítat kroky :-)) a ještě víc ochutnali. A proč? Protože jen tomu, co nám skutečně chutná na první dobrou jsme ochotni dále rozvíjet a věnovat tomu energii a čas. A věřte, jen tak něco nám nechutná 😉 Jsme nároční s extrémním zaměřením na detail a kvalitu a to stejné očekáváme i od našich obchodních partnerů a farmářů.

Máme štěstí, že jsme zatím měli téměř vždy šťastnou ruku a pracujeme s těmi nejlepšími ve světě olivového oleje i středomořských specialit.

A vy, kdo jste alespoň virtuálně necestovali s námi, pojďte se mrknout, o co jste přišli...

 

Dagmar Kublová
Sommelier olivových olejů

Dagmar Kublová - OLIVUM.cz