NOVINKA Olivový olej Castillo de Canena z Andalusie

Milí přátelé a příznivci olivového oleje, 

pojďte se s námi dnes přenést na jih Španělska, do sluncem zalité Andalusie, kde najdete nejen vášnivé tanečnice flamenca, tradiční býčí zápasy, nádherné pobřeží, celoročně zasněžené vrcholky hor a vyhlášenou gastronomii, ale hlavně více než 64 milionů olivovníků. A právě tady, v moři olivovníků, se zrodila DOKONALOST. Dokonalost v chuti i aroma. Olivový olej, který je již po několik let na nejvyšší příčce mezinárodních soutěží, v průvodci Flos Olei dává suverénně na obdiv svých 100 bodů ze 100 a stejně tak se zaslouženě pyšní svým místem ve Flos Olei síni slávy. Je nám velkou ctí, že vám dnes můžeme představit olivovou farmu CASTILLO DE CANENA, která se díky kvalitě a dokonalosti, inovacím a udržitelnosti stala světovým lídrem v sektoru prémiového extra panenského olivového oleje. 

Arbequina a Picual z Castillo de Canena

A protože spolupracujeme jen s těmi nejlepšími v Olivovém světě, tak olivový olej Castillo de Canena v naší nabídce prostě nemohl chybět! A není to "jen" Arbequina a Picual tak, jak je znáte. V aroma obou olivových olejů najdete naprosto překvapivé tóny, které pro tyto odrůdy nejsou zcela běžné. Každá další kapka olivového oleje Castillo de Canena tak pro vás bude milým překvapením. Nechte se překvapit!

Prémiové i ochucené olivové oleje z Castillo de Canena

A když už jsme u těch překvapení, máme tu dnes pro vás ještě tři a to v podobě olivového oleje s chilli, zauzeného olivového oleje či oleje s příchutí sherry. Díky těmto vyjímečným chutím tak již během chvilky můžete vykouzlit jedinečný pokrm, který bude jako od michelinského šéfkuchaře. 

Dagmar Kublová
Sommelier olivových olejů

Dagmar Kublová - OLIVUM.cz