Atilio
Nejprodávanější
Značky
Atilio je chuťově nejvýraznějším extra panenským olivovým olejem od Chiavalonu. Pikantní chuť s tóny černého pepře a mandlí se skvěle hodí na přípravu masa a hlavně steaků....
Atilio je chuťově nejvýraznějším extra panenským olivovým olejem od Chiavalonu. Pikantní chuť s tóny černého pepře a mandlí se skvěle hodí na přípravu masa a hlavně steaků....
Elegantní černé dárkové balení Chiavalon ATILIO nadchne všechny milovníky steaků. Silná a pikantní chuť s tóny černého pepře a mandlí je skvělá pro přípravu a dochucení...
Luxusní dřevěná dárková kazeta čtyř testovacích vzorků chorvatských prémiových extra panenských olivových olejů Chiavalon. Čtyři intenzity chutí od nejjemnějšího oleje na ryby...
Hledáte dárek pro milovníka steaků? Tato bílá dárková tuba obsahuje olivový olej ATILIO, který má pikantní chuť s tóny černého pepře a mandlí a je skvělý pro přípravu a...
Prémiové extra panenské olivové oleje Chiavalon v luxusní dárkové tubě, která potěší každého gurmána. Darujte výběr luxusních olivových olejů 4 typy chutí pro všechny druhy...
Hledáte originální a přitom luxusní dárek? Dřevěná dárková kazeta, která obsahuje čtyři prémiové olivové oleje Chiavalon, jistě potěší každého gurmána i vyznavače zdravého...
Chutě a vůně Chiavalon Atilio
Chiavalon ATILIO je extra panenský olivový olej zlato zelené barvy se silnou chutí, hořkostí a štiplavostí u které vystupuje chuť černého pepře a mandlí. Silnou chuť dokresluje i bohaté aroma s náznaky artyčoku, čekanky, rozmarýnu a máty. Chiavalon ATILIO je kupáž olivových olejů, která je speciálně vyladěná pro přípravu a dochucení steaků, červeného masa, zvěřiny nebo hamburgerů.
Párování Chiavalon Atilio s jídlem
Extra panenský olivový olej Chiavalon ATILIO vyniká silnou chutí a je ideálním doplňkem pro všechny druhy bílých a červených mas nebo zvěřiny. Neměl by chybět v žádné kuchyni milovníků steaků, protože v tomto spojení Chiavalon ATILIO opravdu vyniká. V jižních zemích se olivový olej používá i v kombinaci s dezerty a Chiavalon ATILIO je skvělou volbou, především v kombinaci s čokoládovým dortem nebo s oblíbeným Lava Cake. Pokud chcete Chiavalon ATILIO ochutnat, objednejte si testovací lahvičku o velikosti 100 ml a vybrat si můžete i větší balení 250 ml a 500 ml. V sekci dárky najdete Atilio i s elegantní dárkovou tubou bílé a černé barvy. Díky tomu se může Atilio stát krásným dárkem. Když totiž darujete olivový olej, darujete zdraví.
O prémiových olivových olejích Chiavalon
Tento extra panenský olivový olej vyrábí rodinná farma Sandiho Chiavalon na chorvatské Istrii.
Sandi se věnuje pěstování olivovníků a výrobě olivového oleje již od dětství, kdy olivový háj zdědil od svého dědečka. Postupně se mu podařilo vybudovat úspěšnou firmu, která vyrábí olivový olej té nejvyšší kvality. Po čase s k Sandimu přidal bratr Tedi, který zajišťuje především obchodní a marketingové činnosti. Do práce na farmě je v podstatě zapojená celá rodina.
Důkazem toho jsou četná ocenění Chiavalonu z nejprestižnějších světových soutěží. Důležitější, než ocenění je fakt, že celá široká rodina vyrábí olej s obrovskou pečlivostí a láskou.
Jak je možné, že se na Istrii vyrábí jeden z nejlepších olivových olejů na světě?
Velký vliv na skvělou kvalitu oleje má paradoxně severní poloha Istrie, protože olivovému oleji neprospívá vysoká teplota. Olej se v olivách začíná tvořit až po odeznění největších veder, a tak kvalita oliv není negativně ovlivněna vysokými teplotami.
Medaile a ocenění Chiavalonu
Olivové oleje Chiavalon jsou od roku 2000 pravidelně oceňovány na světových soutěžích v USA, Japonsku, Izraeli, Arménii, Řecku, Švýcarsku nebo v Itálii.
Chiavalon se může chlubit celou řadou zlatých medailí ze soutěží Olive Oil Competetion z Vodnjanu, Vinistra v Poreči, Maslina ve Splitu.
Je také držitel zlatých medailí a ocenění také z Alma Armonia (Itálie), International Olive Oil Prize (Curych), A.I.P.O. (Riva del Garda), L'Orciolo d'oro (Pesaro), Olive Japan, Los Angeles Olive Oil Award atd.