Ostatní produkty Chiavalon
Nejprodávanější
Značky
Květový med z chorvatské Istrie je lahodný produkt vznikající v harmonii s přírodou, kde zodpovědní producenti olivového oleje pečlivě dbají na zachování bohaté biodiverzity...
Rajčatová omáčka z bio produkce, bez přidaného cukru, pasterizovaná. Perfektní pro všechny druhy omáček, krémů, polévek, těstovin nebo pizzy. Skvěle si rozumí s kurkumou,...
Ostatní produkty v nabídce farmy Chiavalon
Dnešní farma Chiavalon není jen o olivovém oleji, ale bratři Chiavalon přicházejí každý rok s novinkami. Pokud používáte na dochucení více olivových olejů, určitě se vám bude hodit dřevěná bedýnka čtvercová či obdélníková, která pojme několik lahví. Jednoduše přenesete na stůl, ať již grilujete v kuchyni nebo na zahradě.
K dalším novinkám patří BIO rajčatová omáčka z rajčat pěstovaných na Istrii v údolí řeky Raša. Ekologicky pěstovaná rajčata se sklízejí brzy ráno a už po pár hodinách od sběru se promění v lahodnou rajčatovou omáčku. Jedná se o pasterizovanou omáčku bez přidaného cukru, soli a koření. Je ideální pro děti, kdy spolu s kvalitním dětským olivovým olejem hraje jasný prim v jejich zdravých stravovacích návycích.
Rodinná farma Chiavalon
Farma Chiavalon sídlí na chorvatské Istrii v městečku Vodnjan nedaleko Puly. V olivových hájích pěstují různé odrůdy olivovníků a všechny vyráběné olivové oleje jsou kupáže, tzn. olivové oleje se míchají z několika odrůd, aby bylo docíleno požadované chuti. Farmu Chiavalon založil Sandi Chiavalon, který již v mladém věku pomáhal svému dědečkovi. Po jeho smrti zdědil padesátku olivovníků, vystudoval zemědělskou univerzitu a postupně budoval farmu a zlepšoval kvalitu olivových olejů. Spolu se Sandim dnes farmu řídí i jeho bratr Tedi, který se věnuje především obchodním aktivitám a marketingu. Na farmě pracuje většina rodinných příslušníků.
Medaile a ocenění z mezinárodních výstav a soutěží
Většina výrobců prémiových olivových olejů si poměřuje svou kvalitu prostřednictvím soutěží, kde se anonymně vybírají nejlepší olivové oleje. Farma Chiavalon je v tomto zápolení velmi úspěšná a každoročně získává ocenění a medaile z různých prestižních mezinárodních soutěží. To jen potvrzuje vysokou kvalitu těchto extra panenských olivových olejů.
Medaile a nejvyšší ocenění získává Chiavalon na nejprestižnějších světových soutěžích každoročně. A kde tedy v posledních letech farma zabodovala? Tak třeba na domácích soutěžích Olive Oil Competetion ve Vodnjanu, Vinistra v Poreči, Maslina ve Splitu. Na prestižních mezinárodních akcích získala farma ocenění a zlaté medaile na LEONE D'ORO International, Biol, Olive Japan, New York International Olive Oil Competition, Flos Olei, SOL D'ORO (Verona), Alma Armonia (Itálie), International Olive Oil Prize (Curych), A.I.P.O. (Riva del Garda), L'Orciolo d'oro (Pesaro), Los Angeles Olive Oil Award atd.
Olivový olej světových šéfkuchařů
Dlouhodobá poctivá práce a nekompromisní orientace na kvalitu udělala z Chiavalonu respektovaného výrobce prémiových olivových olejů, které vyhledávají ti nejlepší světoví šéfkuchaři, včetně těch michelinských. Na těchto olivových olejích si pochutnávají zákazníci v Rakousku, Německu, Spojených státech, Hongkongu, Madagaskaru nebo v Peru.
Jsme rádi, že můžeme tyto skvělé výrobky dovážet pro české labužníky a fajnšmekry a věříme, že tyto vynikající produkty vám umožní nahlédnout do chuťově pestrého světa prémiových olivových olejů Chiavalon.