Casas de Hualdo - nová značka v nabídce OLIVUM.cz

Milí přátelé olivového oleje,

Prázdniny a dovolené jsou v plném proudu, ale my neleníme a stále pro vás připravujeme novinky. S radostí vám představujeme novou značku prémiového extra panenského olivového oleje, kterou jako jediní importujeme do ČR.

Dlouho avizovanou novinkou je španělský výrobce prémiových olivových olejů Casas de Hualdo. Je to poměrně mladá farma, ale v poslední dekádě získávala na mezinárodních soutěžích za své výrobky jedno ocenění za druhým. Průvodce Flos Olei ji hodnotí 99 body ze 100, takže patří mezi naprostou světovou špičku.

Casas de Hualdo leží 100 km jihozápadně od Madridu, v regionu Kastilie-La Mancha, nedaleko krásného historického Toleda.

Díky prémiovým olivovým olejům Casas de Hualdo jsme rozšířili naše portfolio španělských oliváčů o výraznější chutě. Můžete si tedy vybrat ze čtyř základních odrůd. Nejjemnější je Arbequina, kterou společně se silnějším Picualem již znáte od našich jiných španělských farem. Milovníky výraznějších chutí jistě zaujme Cornicabra a nejpikantnější variantou je Manzanilla. Tyto olivové oleje můžete koupit ve třech velikostech – v tradičních objemech 250 ml a 500 ml nebo i jako testovací vzorek 25ml.

Prémiové španělské olivové oleje Casas de Hualdo

Casas de Hualdo vyrábí také výborné kupáže, tzn. olivový olej smíchaný z několika odrůd s cílem co nejlépe vyladit chuť. Nejjemnější je Casitas de Hualdo, olivový olej určený pro děti. Velmi příjemnou a vyváženou chuť má BIO olivový olej Ecológico. Nejsilnější kupáží je silná a skvělá Reserva de Familia v luxusní dárkové kazetě. Když už jsme u těch dárků, tak tyto oleje můžete také koupit v různých dárkových kazetách. Získáte tak elegantní dárek, který jistě potěší vaše blízké nebo obchodní partnery.

Protože se jedná o naši největší produktovou řadu (taky jsme se při přípravě pěkně zapotili :-)), tak jsme pro lepší orientaci rozdělili oleje podle druhů do samostatných podkategorií.

Podívejte se do našeho e-shopu a vyberte si jeden z nejlepších španělských olivových olejů!

Přeji vám krásné a pohodové léto 

Mějte se olivově:-) Dagmar