Středomoří na Náplavce

Teploty venku rostou, slunných dní tu máme víc a víc, vše kolem rozkvétá a ptáčci vesele štěbetají. Jarní atmosféra každoročně vybízí k venkovním party, trhům, food festivalům. Když nás začátkem dubna oslovila agentura pořádající food eventy, neodolali jsme a kývnuli na účast a prezentaci toho nejlepšího ze Středomoří na pražské Náplavce. Tyto akce jsou v Praze velmi oblíbené, a to nejen mezi gurmány. A tak jsme si řekli, proč ne!? Chtěli jsme lépe poznat vás, naše zákazníky, popovídat si, společně ochutnávat a taky si užít čerstvého jarního vzduchu. Přece jen, většinu času trávíme v autě nebo v kanceláři u počítače.

Středomořské trhy na Náplavce

Aprílové počasí nás ten den ale pořádně potrápilo. Azurově modrou oblohu střídaly černé mraky s pořádnou dešťovou průtrží a nechyběly ani sběhové vločky. To vše doprovázeno vydatným větrem, který si s některými stánky pěkně pohrával, a tak jeden dokonce skončil ve Vltavě. My jej statečně bránili vlastním tělem a zvítězili! :-)

Středomořské trhy na NáplavceStředomořské trhy na Náplavce

Středomořské trhy na NáplavceStředomořské trhy na Náplavce

V průběhu celého dne jste si mohli užít středomořskou atmosféru ve formě mořských plodů na grilu, srbské pljeskavice, tuniských specialit nebo třeba španělského churros. Díky středomořským chutím a vůním bylo to léto a dovolená zase o kousek blíž, vítr ne-vítr. A protože jsme se ze strany zákazníků setkali s velkým nadšením, tak nás už 21.5.2022 můžete potkat v Pražské tržnici na akci VÍNO a DELIKATESY. Na ochutnání vám přivezeme ten nejlepší olivový olej ze Středomoří, olivy, nakládaná rajčátka, ale také lanýžové speciality. Přijďte si zamlsat…těšíme se vás!

Dagmar :-)