Doprava zdarma a platba kartou

Milí přátelé prémiového olivového oleje,

přinášíme vám pár informací, co je u nás nového, co připravujeme a na co se můžete v nejbližších dnech těšit. Náš web www.olivum.cz se klube již druhý měsíc na svět a postupně dostáváme skvělé olivové oleje Chiavalon mezi první zákazníky. Těší nás vaše pozitivní reakce po prvním ochutnání. Při rozhovorech s vámi, zákazníky, jsme ale zaslechli i postesk nad drahým dopravným. Proto jsme se rozhodli vyzkoušet novou službu DOPRAVA ZDARMA. Když nakoupíte za 999 Kč, tak máte poštovné zdarma.

Podařilo se nám také zprovoznit platební bránu GoPay, takže kromě klasické dobírky a platby převodem na účet, můžete platit i on-line. Způsobů bezpečné platby je celá řada, klasicky platební kartou, on-line převodem na účet, GoPay peněženkou, Google Pay, mobilní platbou T-mobile, pomocí oblíbené služby PayPal a dokonce i virtuální měnou Bitcoin. Všechny on-line platby jsou pro vás ZDARMA.

Takže, když nakoupíte pro sebe, svoji rodinu či své přátele náš skvělý olivový olej za 999 Kč, tak neplatíte nic navíc. Jen cenu zboží.

Prémiové olivové oleje Chiavalon nově můžete zakoupit i s dárkovou tubou

A co dalšího pro vás připravujeme?

Finišujeme zahájení spolupráce s naším novým partnerem, logistickým centrem. Díky této spolupráci rozšíříme možnosti dopravy o kurýrní společnost PPL a díky velkoobjemovým slevám snížíme cenu poštovného pro vaše nákupy do 999 Kč. Také budeme schopni expedovat objednávky přijaté do 15:30 ještě ten samý den.

Produktovou sekci Chiavalonu rozšíříme o dárkové obaly. V barevných tubusech uděláte z Chiavalonu jedinečný dárek. Samozřejmě vás budeme informovat, jak obaly dostaneme na stránky.

Naší hlavní zábavou posledních dní je komunikace se španělskými a italskými farmami a každovečerní ochutnávání nových vzorků olivových olejů, které nám přicházejí z různých koutů jihu Evropy. Máte se na co těšit! Budou to nejen prémiové olivové oleje, ale také skvělý design pro potěšení vaše i vašich blízkých.

 

Mějte se olivově:-) Dagmar