Doprava PPL a zlevnění poštovného u menších objednávek

Milí přátelé prémiového olivového oleje,

minule jsme Vám slíbili novinky v doručovacích službách, a tak s potěšením hlásím, že máme splněno:-) Od včerejšího dne si můžete vybrat, jestli zásilku z našeho e-shopu chcete doručit Českou poštou nebo nově prostřednictvím PPL. Díky našemu novému logistickému partnerovi se nám podařilo snížit cenu poštovného u menších zásilek a nově tedy zaplatíte za poštovné pouze 99 Kč. Částka je stejná jak pro Českou poštu, tak pro PPL. Samozřejmě i nadále platí, že pokud objednáte naše skvělé olivové oleje v hodnotě vyšší než 999 Kč, máte dopravu zdarma.

Pokud neradi svěřujete údaje o své platební kartě internetu a preferujete platbu z „ručky do ručky“, tak druhou potěšující zprávou je i snížení ceny dobírky. Podobně jako u poštovného se nám podařilo snížit cenu dobírky z 45 Kč na 30 Kč.

Dárkové tuby pro olivové oleje Chiavalon

Minule jsme vám také slíbili dárkové tubusy pro oleje Chiavalon. Už to máme skoro připravené, jen díky koronaviru se nám zadrhla doprava z Chorvatska. Věříme, že se našemu speditérovi podaří zmatky vyřešit a příští týden budeme mít tubusy k dispozici. Minule už jsme vám ukázali na fotkách, jak tubusy vypadají. Jsou pěkné, takže ještě jednou:-) Věřím, že jako dárek určitě potěší.

Novinka ze Španělska - balsamico a extra panenský olivový olej Full Moon

A co plánujeme dál? Dneska nám dorazila zásilka od nového španělského dodavatele. Nabídneme vám luxusní olivový olej Full Moon. Olivy na tuto pochoutku jsou sklízeny za říjnového úplňku! K tomuto olivovému oleji Vám nabídneme i dvanáctileté „balsamico“. Vše krásně zabaleno. Řada Full Moon bude navíc doplněna úžasnou vychytávkou pro gastronomické hračičky. Už jste viděli nebo ochutnali olivové a balzamikové perly? Nás naprosto nadchly.

 

Mějte se olivově:-) Dagmar