Představujeme nový olivový olej a balsamico Full Moon

Milí přátelé olivového oleje,

Slíbila jsem vám představení nové řady výrobků. Už jsou tedy na světě, resp. v naší nabídce :-). Od neděle si můžete na www.olivum.cz koupit prémiový olivový olej Full Moon. Toto označení není jen snaha dát oleji líbivé jméno, ale odvolává se na staré legendy. Sklizeň oliv pro tento prémiový olivový olej opravdu probíhá za říjnového úplňku. Právě díky úplňku vám olej dá věčnou lásku, zdraví a štěstí. V této době hodně atraktivní benefit, co říkáte? :-)

Prémiový španělský extra panenský olivový olej Full Moon

Pokud nevěříte na legendy a zajímá vás hlavně kvalita, tak Full Moon vás jistě nezklame. Vyrábí jej rodinná farma Pago Baldíos San Carlos ve španělské Extremaduře. Farma vznikla v 17. století, a tak se zde kumulují zkušenosti řady generací. Tento prémiový olivový olej pravidelně sbírá ocenění na světových soutěžích a používá jej řada michelinských kuchařů. Více se dozvíte v našem textu v sekci „Španělská farma Pago Baldíos San Carlos“.

Typickým souputníkem olivového oleje ve středomořské kuchyni je balsamico. Španělská rodinná farma nepěstuje jen olivovníky, ale také vinnou révu Pedro Ximénez, která je známá svou sladkostí. Z vinné révy se zde vyrábí vinný ocet, který dozrává v pravých sudech z amerického dubu 12 let.

Jemný olivový olej a 12-ti leté balsamico Full Moon

Jistě oceníte, že olivový olej i balsamico jsou zabaleny do atraktivních hranatých lahví, které z tohoto výrobku dělají ideální luxusní dárek. Navíc si můžete zvolit společné balení oleje i balsamika.

Olivové perly Full Moon

A to nejlepší na závěr. Už jste se setkali s olivovými a balzamikovými perlami? Malé kuličky jsou vyrobeny z olivového oleje a 12-ti letého balsamica Full Moon. Připomínají kaviár a jsou perfektní na vizuální doladění vašich kulinářských výtvorů. Jsem přesvědčená, že vaši hosté budou překvapeni, co jim servírujete. Když kuličky dáte na každé sousto, v ústech vám doslova exploduje olivová nebo balzamiková chuť.

Balsamicové perly Full Moon

Pevně věřím, že vás naše nové výrobky zaujaly a budete je chtít co nejdříve vyzkoušet. Pokud si objednáte zásilku v hodnotě minimálně 999 Kč, máte poštovné zdarma.

Přeji hodně zdraví!

Dagmar-Kublova-1