Prémiový olivový olej až k vašim dveřím

Milí přátelé prémiového olivového oleje,

asi nikoho z nás před měsícem nenapadlo, že se postupně zastaví frmol skoro na celé planetě. Ukázalo se, že malý neviditelný virus dokáže být velmi zákeřný a nebezpečný. Dokáže zastavit cestování, uzemnit letadla a nás všechny uvěznit doma. Nicméně, naše firma i přes všechna omezení stále funguje a prémiových olivových olejů Chiavalon máme na skladě dostatek. Všechny druhy jsme pro vás naskladnili ihned po sklizni, ještě před propuknutím pandemie.

Chorvatské prémiové olivové oleje Chiavalon

V dnešních dnech asi všichni cítíme, jak je důležité podporovat imunitu, svoji i našich milovaných. Olivový olej vás z nákazy Covidem-19 sice nevyléčí, naprostá většina studií se ale shoduje, že je dobrý právě na posílení imunity a nejen to, má řadu dalších pozitivních vlivů na lidský organismus. A co víc, na rozdíl od multivitaminových tablet můžete pomocí prémiového olivového oleje vykouzlit i skvělé jídlo. Což možná ocení ty z nás, které teď každý den přemýšlejí, co uvařit pro své miláčky.

Naše logistika funguje a prostřednictvím České pošty a PPL jsme schopni vám doručit objednané zboží po celé ČR. Ať zbytečně nezatěžujeme kurýry, kteří mají v těchto dnech velké fofry, zásilky v okolí Zlína vám rádi doručíme osobně. Při objednání na našem e-shopu můžete zvolit rozvoz dopravy po Zlíně a okolí za symbolických 39 Kč. Při objednání nad 999 Kč je dopravné zcela zdarma.

Španělský prémiový olivový olej Full Moon

Nová značka Full Moon příští týden

I přes komplikace s dopravou nám dorazily dvě nové zásilky ze Španělska. Můžete se těšit na nový olej FULL MOON z farmy Pago de los Baldíos de San Carlos ze španělské Extremadury. O farmě si můžete přečíst na tomto odkazu a olivový olej z oliv sbíraných při úplňku včetně 12-ti letého balsamica si budete moci objednat už příští týden.

Mějte se olivově:-) Dagmar