Olivové perly CUAC Picual 50g

Kód: 1144
459 Kč
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…

Olivový olej nemusí být jen v tekuté podobě. Vyzkoušejte perly z extra panenského olivového oleje, které skvěle dochutí a vizuálně ozdobí vaše kulinářské výtvory.

  • Ozdobte své pokrmy přesně odměřeným množstvím oleje
  • Po skousnutí exploduje chuť v ústech
  • Vytvořeno pro molekulární gastronomii a fine dining
  • Perly z olivového oleje odrůdy Picual s výraznější chutí
  • Perfektně dochutí maso, sýr, ryby, zeleninové saláty nebo mozzarellu …
  • Ideální k dozdobení chuťovek, čokoládových dezertů

Detailní informace

Detailní popis produktu

Perly CUAC v kuchyni

Perly z extra panenského olivového oleje byly vytvořeny pro milovníky molekulární gastronomie a fine dining, ale zcela jistě zpestří i vaše talíře. Olivový olej CUAC je uzavřen v membráně, která snese i vyšší teploty. Můžete přesně dávkovat množství oleje třeba na jednotlivé kousky tapas. Po skousnutí vám v ústech doslova exploduje chuť olivového oleje.

Prémiové extra panenské olivové oleje CUAC

Perly jsou vyrobeny z olivového oleje odrůdy Picual, který má středně výraznou chuť, je zde skvěle vyvážená hořkost a pikantnost. Olivy rostou na padesátiletých olivovnících v pohoří Sierra de Cazorla v andaluském regionu Jaén. Picual se skvěle hodí na dochucení široké škály jídel, jako losos nebo tuňák, makrela, grilované bílé i červené maso, míchané zeleninové saláty, těstoviny, rizoto nebo tapas.

Doplňkové parametry

Kategorie: CUAC
Hmotnost: 0.13 kg
Výrobce: CUAC
Druh oleje: olivový extra panenský
Objem: 50 g
Země původu: Španělsko
Region: Jaén, Andalusie
Typ oleje: jednodruhový
Odrůda: Picual
Sklizeň: říjen (prémiová kvalita "First Harvest")
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Španělský prémiový olivový olej CUAC

Prémiový extra panenský olivový olej CUAC pochází ze španělské Andalusie, konkrétně z regionu Jaén. Olivový olej se vyrábí z oliv rostoucích v pohoří Sierra de Cazorla a všechny láhve májí chráněné označení původu. CUAC vyrábí tři varianty olivových olejů – Picual, Royal a BIO Picual. Zajímavostí jsou olivové perly, vyrobené z olivového oleje odrůdy Picual. Ocení je především mistři kulinářských specialit, protože skvěle vizuálně i chuťově dotvoří výsledný pokrm.

Prémiové olivové oleje CUAC ze španělské Andalusie

CUAC získal celou řadu ocenění za jedinečnou podobu obalů s motivem gumové kačenky. Majitele této značky inspirovaly vzpomínky na dětství, které prožil v Sierra de Cazorla v blízkosti řeky a jezera. Právě šumění vody, „kvákání“ kačen a otcovy olivovníky jsou pro něj milou vzpomínkou. Proto byl obal navržen s motivem gumové kačenky, jako společný symbol dětství, které se vrací v podobě prémiového extra panenského olivového oleje CUAC.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení