Olivové perly CUAC Picual 50g

Kód: 1144
Novinka
Značka: CUAC
459 Kč
Skladem (> 5 ks)
Můžeme doručit do:
1.11.2021

Olivový olej nemusí být jen v tekuté podobě. Vyzkoušejte perly z extra panenského olivového oleje, které skvěle dochutí a vizuálně ozdobí vaše kulinářské výtvory.

  • Ozdobte své pokrmy přesně odměřeným množstvím oleje
  • Po skousnutí exploduje chuť v ústech
  • Vytvořeno pro molekulární gastronomii a fine dining
  • Perly z olivového oleje odrůdy Picual s výraznější chutí
  • Perfektně dochutí maso, sýr, ryby, zeleninové saláty nebo mozzarellu …
  • Ideální k dozdobení chuťovek, čokoládových dezertů

Detailní informace

Detailní popis produktu

Perly CUAC v kuchyni

Perly z extra panenského olivového oleje byly vytvořeny pro milovníky molekulární gastronomie a fine dining, ale zcela jistě zpestří i vaše talíře. Olivový olej CUAC je uzavřen v membráně, která snese i vyšší teploty. Můžete přesně dávkovat množství oleje třeba na jednotlivé kousky tapas. Po skousnutí vám v ústech doslova exploduje chuť olivového oleje.

Prémiové extra panenské olivové oleje CUAC

Perly jsou vyrobeny z olivového oleje odrůdy Picual, který má středně výraznou chuť, je zde skvěle vyvážená hořkost a pikantnost. Olivy rostou na padesátiletých olivovnících v pohoří Sierra de Cazorla v andaluském regionu Jaén. Picual se skvěle hodí na dochucení široké škály jídel, jako losos nebo tuňák, makrela, grilované bílé i červené maso, míchané zeleninové saláty, těstoviny, rizoto nebo tapas.

Doplňkové parametry

Kategorie: CUAC
Hmotnost: 0.13 kg
Výrobce: CUAC
Druh oleje: olivový extra panenský
Objem: 50 g
Země původu: Španělsko
Region: Jaén, Andalusie
Typ oleje: jednodruhový
Odrůda: Picual
Sklizeň: říjen (prémiová kvalita "First Harvest")

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Španělský prémiový olivový olej CUAC

Prémiový extra panenský olivový olej CUAC pochází ze španělské Andalusie, konkrétně z regionu Jaén. Olivový olej se vyrábí z oliv rostoucích v pohoří Sierra de Cazorla a všechny láhve májí chráněné označení původu. CUAC vyrábí tři varianty olivových olejů – Picual, Royal a BIO Picual. Zajímavostí jsou olivové perly, vyrobené z olivového oleje odrůdy Picual. Ocení je především mistři kulinářských specialit, protože skvěle vizuálně i chuťově dotvoří výsledný pokrm.

Prémiové olivové oleje CUAC ze španělské Andalusie

CUAC získal celou řadu ocenění za jedinečnou podobu obalů s motivem gumové kačenky. Majitele této značky inspirovaly vzpomínky na dětství, které prožil v Sierra de Cazorla v blízkosti řeky a jezera. Právě šumění vody, „kvákání“ kačen a otcovy olivovníky jsou pro něj milou vzpomínkou. Proto byl obal navržen s motivem gumové kačenky, jako společný symbol dětství, které se vrací v podobě prémiového extra panenského olivového oleje CUAC.